Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις σχετικά με το όνομά σας: Το όνομά σας:

Βασιλική

Μήπως το όνομά σας είναι Βασιλική? Παρακαλώ απαντήστε 5 ερωτήσεις για το όνομά σας για να βελτιώσετε το προφίλ σας.

Νόημα:
Φύλο:Θηλυκό
Καταγωγή:
Παρόμοιος ήχος για αγόρια:Βασιλειος, Βασιλης, Βασίλης, Βασιλησ, Βακχος, Βαγγελης, Βικέντιος, Βοος
Παρόμοιος ήχος για κορίτσια:Βασιλικη, Βένη, Βαρβαρα, Βασιλεία, Βρισηις, Βανέσσα, Βιολέτα, Βαλεντίνα
Εκτίμηση:
4.5/5
αστέρια 64 ψήφους
Εύκολο στη γραφή: 4.5/5 αστέρια 62 ψήφους
Εύκολο να θυμάστε: 4.5/5 αστέρια 61 ψήφους
Προφορά: 5/5 αστέρια 62 ψήφους
Αγγλική προφορά: 4/5 αστέρια 63 ψήφους
Γνώμη από ξένους: 4.5/5 αστέρια 63 ψήφους
Ψευδώνυμα:Βάσω, Όχι, Οχι, Βασούλα, Βάσια, Βίκυ, Βας, Βασια, Βασιλο, Βασω, Βασουλα, Βασιλω, Μπιλι, Κούλα, Βασουλι, Βασιλικούλα, Φιδι, Μπεσσυ, Σκατακι, Βασιλικουλα Περισσότερα ψευδώνυμα
Ονόματα αδελφών:Οχι, Κωνσταντίνος, Ναι, Ευάγγελος, Ηλίας, Γιώργος, Χρήστος, Αναστάσης/τάσος, Τρυφωνας, Βαγγέλης, Αναστάσιος, Νίκος, -, Marilena, Λεωνιδας, Θανασης, Διονύσης, Ηλιάνα, Πέτρος, Αφροδίτη
Ονόματα αδελφών:Οχι, Marilena, Κωνσταντινα, Μαρία, Αθανασια, Πολύμνια, Αντιγονη, Εβελίνα, Άννα, Αλίκη, Ευτυχία, Φωτεινη, Ελευθερία, Ιωάννα, Ολγα, Ευαγγελια, Δημητρα, Παναγιώτα, Ελενη, Λίλιαν, Ειρήνη
Facebook:

Δεν υπάρχουν δεδομένα
Κατηγορίες:Ονόματα με 1 συλλαβή - Ονόματα με 16 γράμματα - Ονόματα που αρχίζουν με Β - Ονόματα εύκολα στη προφορά - Ονόματα που τελειώνουν σε Η - Ονόματα με υψηλότερη βαθμολογία - Ονόματα που γράφονται με ευκολία - Ονόματα που θυμούνται με ευκολία - Τα ευκολότερα, στη γραφή, ονόματα - Ονόματα με χαμηλότερη βαθμολογίαΣχόλια από Βασιλική


Βασιλική (8 ετών) 2015-03-30
θα ηθελα να μαθω πως λεγετε το ονομα μου και σε άλλες χωρεςτου κοσμου.
Βασιλική (22 ετών) 2016-06-01
ειναι λιγο μεγαλο
Βασιλική (33 ετών) 2017-02-11
Η Βασιλική είναι μια Βασιλική γυναίκα
Βασιλική (33 ετών) 2017-04-18
Το όνομα μου είναι Βασιλική η ετυμολογία του ονοματός είναι πως είσαι μια Βασιλική γυναίκα κανείς δεν διαθέτει ποιο γοητευτικό πρόσωπο από το δικό σου Γιορτάζει την (Πρωτοχρονιά με την αλλαγή του νέου έτους). Υποκοριστικά ονόματα που προέρχονται από το όνομα μου είναι: Βασιλεία, Βασιλικούλα, Βάσω, Βάσια, Βασούλα, Βίκυ. Το όνομα Βασιλική στα αγγλικά λέγεται Vicky.
Βασιλική (17 ετών) 2018-04-29
Είναι πολύ ωραίο
Βασιλική 2018-06-01
Από το όνομα Βασιλική δεν προέρχονται τα υποκοριστικά ονόματα Βιβή, Βίβιαν, Βάνα, Βάλια, Βασιλίνα, Βίκο, Αλίκη Μπέτυ 'Εμμυ.
Βασιλική 2019-08-11
Το όνομα Βασιλική σε ξένες χώρες.
Αγγλία: το όνομα αλλάζει και γίνεται Vicky (Βίκυ), Γαλλία: Basilique (Μπαζίλικ), Ιταλία: Basilica (Μπαζίλικα), Ισπανία: Βasilica (Mπασίλικα), Γερμανία: Basilika (Μπαζίλικα.)
Βασιλική 2019-10-22
Το όνομα Βασιλική είναι ένα από τα ποιο Αριστοκρατικά, Κομψά και Θηλυκά ονόματα που υπάρχουν. Η ετυμολογία του ονόματος σημαίνει πως είναι μια Βασιλική γυναίκα είναι αυτή που ανήκει στον Βασιλιά. Υποκοριστικά ονόματα: Βασιλικούλα, Βάσω, Βάσια, Βασούλα, Βίκυ. Γιορτάζει 1 Ιανουαρίου με την αλλαγή του Νέου Έτους (Πρωτοχρονιά).
Βασιλική 2019-12-12
Το όνομα Βασιλική είναι ένα από τα ποιο Αριστοκρατικά, Κομψά και Θηλυκά ονόματα που υπάρχουν. Η ετυμολογία του ονόματος σημαίνει πως είναι μια Βασιλική γυναίκα είναι αυτή που ανήκει στον Βασιλιά. Υποκοριστικά ονόματα: (Βασιλικούλα, Βάσω, Βάσια, Βασούλα, Βίκυ.) Γιορτάζει: (1 Ιανουαρίου) με την αλλαγή του Νέου Έτους (Πρωτοχρονιά.) Στα Αγγλικά είναι: (Vicky.)
Βασιλική (13 ετών) 2020-04-23
Το ονομα μου μου αρεσει πολ
Βασιλική 2020-11-19
Τα ονόματα που προέρχονται από το Βαπτιστικό όνομά Βασιλική και δεν είναι ωραία είναι: Βασιλικούλα, Βασούλα, Βάσω.
Βασιλική 2020-11-19
Τα ονόματα που προέρχονται από το Βαπτιστικό όνομά Βασιλική και είναι ωραία είναι: Μα φυσικά το Βασιλική είναι πάρα πολύ Όμορφο όνομα και "μεγαλοπρεπές", Βάσια, Βίκυ.
Βασιλική 2021-05-22
Από το όνομα Βασιλική δεν προέρχονται επίσης και τα υποκοριστικά: Κούλα, Βίλυ, Βίλλια Σίλια, Βούλα κ.α.
Βασιλική (16 ετών) 2021-07-20
Το όνομα μου είναι Βασιλική είναι ένα αριστοκρατικό όνομα αν και θα προτιμούσα κάποιο άλλο όνομα που μεταφράζεται πιο ωραία στα αγγλικά,οι στενοί μου φίλοι με φωνάζουν με τα πρώτα τρία γράμματα του ονόματος μου
Βασιλική 2022-06-09
Το γυναικείο όνομα Βασιλική είναι: Βασιλικό, Μεγαλοπρεπές, Αριστοκρατικό, Κομψό και θηλυκό.
Βασιλική 2022-06-12
Από το Βασιλικη δεν προερχονται τα ονόματα: Βιβή, Βίβιαν, Βάνα, Βένια, Βάλια, Βασιλεία, Βασιλίνα, Βίκο, Αλίκη Μπέτυ, 'Εμμυ, Κική, Κούλα, Βίλυ, Βίλλια, Σίλια, Σιλεια, Συλιά, Σήλια, Βούλα, Βαλέρια.
Προέρχονται από το Βασιλική μόνο τα ονόματα: Βασιλικούλα, Βάσω, Βάσια, Βασούλα, Βίκυ.
Βασιλική 2022-06-24
Από το όνομα Βασιλική έχουν επικρατήσει τα υποκοριστικά: Βάσω, Βασούλα, Βάσια, Bίκυ. Κανονικά τα ονόματα: Βάσω και Βασούλα θα έπρεπε να προέρχονται ξεχωριστά Βάσω με χαϊδευτικό το Βασούλα ή Βασούλα με υποκοριστικό το Βάσω. Tο όνομα Βάσια ίσως από το όνομα Βασιλεία. Aπό το όνομα Βασιλική θα έπρεπε να προέρχονται τα όνοματα: Βασιλικούλα χαϊδευτικό και Βίκυ υποκοριστικό.
Βασιλική 2022-08-27
Όταν κάποιος ακούει το όνομα Βασιλική, σας αντιλαμβάνονται ως κάποια που είναι εντυπωσιακή, κομψή και ευγενής.
Βασιλική (22 ετών) 2022-11-13
Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω εάν το όνομα "Βίλλυ" ή "Βίλυ" ή "Βίλη" (το έχω δει με όλους αυτούς τους τρόπους γραμμένο) προέρχεται από το Βασιλική είναι κάποιο υποκοριστικό του ονόματος;
Βασιλική 2022-11-14
Τα όνοματα Βίλλυ, Βίλυ, Βίλη δεν προέρχονται από το όνομα Βασιλική μπορεί να προέρχονται από άλλο όνομα ή να είναι συνδυασμός δύο ονομάτων ή ακόμα να ακούγονται και ως αυτούσια. Βάση όμως το ελληνικό εορτολόγιο το Βήλη γιορτάζει: (28 Οκτωβρίου.) Από το όνομα Βασιλική προέρχονται τα υποκοριστικά: (Βασιλικό, Βασιλικούλα, Βάσω, Βασίλω, Βάσια, Βασούλα, Βίκυ.)
Βασιλική (13 ετών) 2022-11-27
Είναι βασιλικό επειδει είμαι και εγώ βασίλισσα και θέα
Βασιλική 2023-04-07
Το όνομα Βασιλική είναι εύηχο και μεγαλοπρεπή όνομα.
Βασιλική (10 ετών) 2023-06-04
Ωραίο όνομα

Δημοσίευση μηνύματος
Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο; Εισήγαγε το όνομά σου και πάτησε επόμενο:

Το όνομά σας:

Ονομάζεστε Βασιλική; Ψηφίστε για το όνομά σας


Ονομάζεστε Βασιλική; Ψηφίστε για το όνομά σας